Biztosítéktábla Csere

26000 Ft

SKU: biztositektabla-csere Category:

Description

Tisztelt Érdeklődő!

Az Ön által igényelt biztosítéktábla csere tartalmazza a 4 darab biztosítékot, valamint egy darab falonkívüli biztosítéktáblát. Az árak az alábbiak szerint alakulnak:

• 4 darab biztosíték cseréje: 6 000 Ft

• Falonkívüli biztosítéktábla cseréje: 5 000 Ft

• Munkadíj: 10 000 Ft

• Kiszállási költség: ingyenes

• Egyéb villanyszerelési anyagok: 5 000 Ft

Így a teljes ár 26 000 Ft.

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérem, kattintson a megrendelés gombra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken.

A biztosítéktábla az otthoni villanyszerelés szíve és agya is egyben. A biztosítéktábla felelős a villamosenergia-ellátás biztonságáért, ezért rendkívül fontos, hogy mindig megfelelően működjön.

Az idő múlásával azonban a biztosítéktáblák is elöregednek, és lehet, hogy már nem tudják megfelelően kezelni a növekvő energiaigényeket. Ebben az esetben szükség lehet a biztosítéktábla cseréjére.

A biztosítéktábla cseréje során az elektromos vezetékek, kapcsolók és alkatrészek is felülvizsgálásra kerülnek, így meg lehet találni a kisebb hibákat is, amelyek később nagyobb problémákká válhatnak.

Fontos megjegyezni, hogy csak engedélyezett villanyszerelő végezhet biztosítéktábla cserét, mivel a helytelen beállítások és összekötések súlyos balesetekhez és tüzekhez vezethetnek.

Az új biztosítéktábla telepítése biztonságosabbá és megbízhatóbbá teszi az otthoni villamosenergia-ellátást. Emellett az új biztosítéktábla lehetőséget ad a nagyobb áramigényű elektromos készülékek, mint például a klímaberendezések, sütők és mosógépek, csatlakoztatására is.

Ezért, ha úgy érzi, hogy otthona biztonságosabbá tételéhez szüksége van a biztosítéktábla cseréjére, forduljon bizalommal engedélyezett villanyszerelőhöz.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biztosítéktábla Csere”