Villanykapcsolók és konnektorok okosítása Smart home

15500 Ft

Categories: ,

Description

Okos otthon rendszer kialakítása számos előnnyel járhat.
Azt jelenti, hogy intelligens eszközökkel és érzékelőkkel felszerelt otthonunkban minden okosan van megtervezve és előre beállítva.
A smart home megoldások lehetővé teszik, hogy az otthoni élet kényelmes, biztonságos és hatékony legyen.

Az egyszerűbb okos megoldások közül a lámpák és konnektorok automatizálása hozzájárulhat ahhoz, hogy energiafogyasztásunk optimalizált legyen.
Az érzékelők szabályozzák a világítást és a konnektorokat alacsony energiaigényű módban lehet tartani, amikor nem használjuk őket, így csökkentve az áramszámlánkat.

Az okos otthon rendszerek azonban nem csak az energia hatékonyabb felhasználásához járulnak hozzá.
A konnektorok és a lámpák távolról is vezérelhetők, ami kényelmes lehet, ha például ki szeretnénk kapcsolni a fényeket, miközben az ágyban fekszünk.
Az eszközök automatizálása lehetővé teszi a távvezérlést és a megfelelő beállítást, amellyel időt takaríthatunk meg a napi rutinjaink során.

Végül, de nem utolsó sorban az otthon biztonsági rendszerének kiépítése is előnyös lehet.
Az okos otthon rendszerek érzékelői állandóan felügyelik az otthonunkat, így figyelmeztetést kapunk, ha bármi eltér a megszokottaktól.
Továbbá az intelligens zárak, függönyök ésredőnyök megakadályozhatják, hogy idegenek bejussanak az otthonunkba.

Összességében az okos otthon rendszer kialakítása sok előnnyel járhat.
A lámpák és konnektorok automatizálása csak az első lépés a smart home felé, amely az otthonunkat kényelmesebbé, biztonságosabbá és életünket energiatakarékosabbá teheti.

Az ár tartalmazza a kiszállási díjat és a felmérési költséget. abban az esetben hogyha ez a saját munkánk akkor csak egy kiszállási díjat számolunk fel.

Meglévő kapcsolók és konnektorok okosítását végezzük el. Vagy pedig lecseréljük okos kapcsolóra, okos konektora.

Egy eszközt fel okosítása 8.000 Ft-16.000 Ft között van.

A következőket végezhetjük el okos eszközeinkkel:

  • A hét napjaira beállítható ki/bekapcsolási időzítés, és ámogatja napkeltéhez és napnyugtához kapcsolódó időzítéseket is (nem csak pontos időpontra, de pl. napnyugta + fél óra típusú időzítéseket is.) Támogatja az auto-off és az auto-on időzítést is, azaz meghatározott idejű ki vagy bekapcsolt állapot utáni be vagy kikapcsolást is.
  • Értesít, ha kész a mosás vagy ha elromlik a hűtő, nem csak méri az áramfogyasztást, és statisztikát ad az áramfogyasztásról, de riasztást is képes küldeni, ha az áramfelvétel egy megadott ideig az általad beállított határ alá esik. Így értesítést tud küldeni, például ha az okoskonnektorba dugott mosógép fogyasztása nullára esett, azaz kész a mosás, vagy ha a konnektorba dugott hűtő egy órán át nem vesz fel áramot, azaz vélhetően elromlott és leállt a hűtő!
  • A fogyasztási adatokat az okoseszköz felhős üzemmód esetén menti a Cloud fiókba, és az app-ban megtekinthetjük és letölthetjük a fogyasztási előzményeket.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Villanykapcsolók és konnektorok okosítása Smart home”