Sale!

Elektromos hálózat felújítása, új kiépítése.

770000 Ft

Categories: ,

Description

Az árajánlatunk tartalmazza az elektromos felújítás vagy új hálózat kialakításának teljes költségét, beleértve a munkadíjat és az anyagköltséget is.
Az ilyen lakásfelújítás vagy hálózat kialakítás előnyei:

Biztonság: Az új elektromos rendszer hatékonyabb és biztonságosabb lesz, kiküszöböli a régi elavult aluminium rossz vezetékeket és elavult kapcsolódásokat.

Stabilabb áramellátás: Az új hálózat biztosítja a stabilitásat a villamos áram ellátásában és csökkenti az áramszünetek előfordulását.

Energiahatékony: Az új elektromos rendszer korszerűbb technológiákat alkalmazhat, mint az LED izzók használata, amely végső soron csökkenti az energiafogyasztást és segít áramszámlád csökkentésében.

Értékbecslés: Az árajánlatunkban szereplő felújítás, vagy az új hálózat kialakítása növeli az otthonod értékét, amely hosszú távon segíthet javítani az ingatlan árát.

Tehát, egy új villanyszerelés biztonságosabb elektromos rendszer biztonságos és komfortos környezetet biztosít a családnak, valamint csökkenti a hibák kockázatát és az áramszámla nagyságát.A következőket tartalmazza:(Természetesen mód van a helyszíni egyéni kialakítás okra is.)

Két szobát: /szoba: 2 db konnektort egy db lámpa kapcsolóval.

Nappali: 2 db konnektort, 1 db lámpa kapcsolóval.

Konyha: 4 db konnektort, elektromos tűzhely kiállást,

1 db lámpa kapcsolóval.

Fürdőszoba: 2 db konnektort, 2 db lámpa kapcsolóval.

WC: 1 db lámpát kapcsolóval.

Folyosó: 1 db konnektort, 1 db lámpa kapcsolóval.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elektromos hálózat felújítása, új kiépítése.”